Kurs Kulinaria + Kurs Profesjonalny Kucharz + Kurs Szef Kuchni – Potrójny Dyplom – Dyplom Poświadczony Przez Notariusza Europejskiego –

Ta kwalifikacja jest skierowana do ludzi biznesu, menedżerów, przedsiębiorców, osób pracujących, studentów i każdego, kto chce zdobyć niezbędną wiedzę w tej dziedzinie zawodowej.
Pozwala zapoznać się z wprowadzeniem do gastronomii, kuchni świata, chorób i niepożądanych reakcji na produkty spożywcze, kontroli jakości, profilu profesjonalnego kucharza, trendów kulinarnych, właściwości żywności, prezentacji potraw, rozwoju zawodowego, hierarchii w kuchni, roli szefa kuchni, organizacji kuchni i innych powiązanych pojęć. Ponadto na końcu każdej jednostki dydaktycznej uczniowie znajdą ćwiczenia do samooceny, które pozwolą im na samodzielne monitorowanie postępów w nauce.
Adept otrzyma dostęp do kursu początkowego, w którym znajdzie informacje na temat metodologii nauki, uzyskiwanego dyplomu, funkcjonowania Wirtualnego Kampusu, dalszych kroków po ukończeniu kursu oraz informacje o Szkoła Mare Nostrum Polska.
UZNANIE
Po ukończeniu studiów i zaliczeniu testów ewaluacyjnych student otrzyma dyplom nadający tytuł “KURS KULINARIA + KURS PROFESJONALNY KUCHARZ + KURS SZEF KUCHNI”, od SZKOŁY MARE NOSTRUM POLSKA, wspieranej przez naszych członków AEEN, Hiszpańskiego Stowarzyszenia Szkół Biznesu.
Dyplomy zawierają pieczęć Notariusza Europejskiego, która poświadcza ważność, treść i autentyczność dyplomu na poziomie krajowym i międzynarodowym.