Kurs Profesjonalny Kucharz – Dyplom Poświadczony Przez Notariusza Europejskiego –

Ta kwalifikacja jest skierowana do ludzi biznesu, menedżerów, przedsiębiorców, osób pracujących, studentów i każdego, kto chce zdobyć niezbędną wiedzę w tej dziedzinie zawodowej.
Pozwala poznać profil profesjonalnego kucharza, rolę profesjonalisty, trendy kulinarne, rodzaje kuchni, właściwości żywności, parametry żywieniowe, prezentację potraw, kartę techniczną przygotowania, podstawowe procesy w cukiernictwie, rodzaje ciast, desery w gastronomii, podstawowe składniki i skład, inicjatywę przedsiębiorczą, biznesplan i inne powiązane pojęcia. Ponadto na końcu każdej jednostki dydaktycznej uczniowie znajdą ćwiczenia do samooceny, które pozwolą im na samodzielne monitorowanie postępów w nauce.
Adept otrzyma dostęp do kursu początkowego, w którym znajdzie informacje na temat metodologii nauki, uzyskiwanego dyplomu, funkcjonowania Wirtualnego Kampusu, dalszych kroków po ukończeniu kursu oraz informacje o Szkoła Mare Nostrum Polska.
UZNANIE
Po ukończeniu studiów i zaliczeniu testów ewaluacyjnych student otrzyma dyplom nadający tytuł “KURS PROFESJONALNY KUCHARZ”, od SZKOŁY MARE NOSTRUM POLSKA, wspieranej przez naszych członków AEEN, Hiszpańskiego Stowarzyszenia Szkół Biznesu. Dyplomy zawierają pieczęć Notariusza Europejskiego, która poświadcza ważność, treść i autentyczność dyplomu na poziomie krajowym i międzynarodowym.